Een viersterrenhotel dat comfort koppelt aan persoonlijke service

Neem een kijkje in onze kamers

Maak kennis met onze take-out caterers

Maak kennis met Onze take-out caterers

Vlugge bediening voor een snelle hap

Maak kennis met onze brasserie

9 aanpasbare seminarzalen met alle comfort

Bekijk de zalen

Voor een bedrijfsetentje, een familiefeest of een bruiloft

Ontdek onze banketdiensten
Découvrez notre vidéo

About Les 3 Clés hotel

Welkom in hotel ‘Les 3 Clés’!

Sinds 1910 doet heel het vakkundig team van het hotel er alles aan om u tevreden te stellen. Daar is het ons altijd om te doen. Hotel ‘Les 3 Clés’ lijkt in niets op de grote onpersoonlijke ketens, maar verwelkomt u in alle gemoedelijkheid en met de persoonlijke toets. Dat maken wij waar met een trouw team en een aandachtige directeur die altijd in de buurt is. Om u zo goed mogelijk te onthalen, spreken wij vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

 

Comfort met vier sterren

Onze ruime kamers  met airco hebben allemaal een eigen badkamer, een balkon en gratis wifi.

 

Verwende smaakpapillen

Het ontbijtbuffet biedt u een ruime keuze brood en broodjes, koffiekoeken, yoghurt, fruitsap, warme gerechten, vleeswaren … Hotel ‘Les 3 Clés’ is ook een restaurant met een seizoenmenu, een brasserie voor een snelle maaltijd en een terras om bij mooi weer te ontspannen bij een glaasje buiten. 

Een uitzonderlijke ligging

Het hotel ligt in het midden van België en op het kruispunt van de belangrijkste rijkswegen N4 en N29. Dit is een ideale en vlot bereikbare plek, met ook heel wat gratis parkeergelegenheid. Bovendien is er veel te doen en te beleven in de omgeving, of u nu graag gaat shoppen of actief bezig wil zijn om de stress af te schudden of misschien wil u wel gewoon ontspannen.